Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/meere.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Webudvikling der matcher dine behov

Hos Meere kan vi tilbyde enten at programmere din hjemmeside helt fra bunden, eller opbygge den i et populært CMS som fx WordPress.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor en hjemmeside fra Meere?

Overskuelig og nem

Vi leverer en hjemmeside som både er overskuelig for dine besøgende, men også for dig selv. Det er altid nemt at redigere din egen side, og der følger altid et kursus i hvodan du gør dette med.

Et team det står ved din side

Vi tror på at man når længst med et godt samarbejde. Derfor er vi her altid for at hjælpe dig. Vi har igennem flere års erfaring opbygget et kendskab til, hvad en god hjemmeside skal indholde.

Gratis support

Skulle der opstå et problem på din hjemmeside, eller har du bare lyst til en snak om din hjemmeside. Så er vi her for at hjælpe. Vi yder gratis support på alle de hjemmesider vi har lavet, så hjælpen er altid nær.

Hvad synes folk om os?

Jeg har brugt Meere til at lave flere mindre Wordpress opgaver og har været meget tilfreds hver gang. De er hurtige til at svare, kan tænke selv og kommer altid frem til den bedste løsning. Jeg kan klart anbefale Meere.

Casper Blom

CasperBlom

Jeg synes at du har været god til at komme med forslag og ideer om hvad der skulle laves på siden, men samtidigt også været god til at opfylde mine ønsker og forventninger og til sidst godt samarbejde.

Jonas Jensen

JJracing

Christian gjorde et godt og flittigt stykke arbejde til en god pris. Han var tilgængelig. Vi har været meget tilfredse med hans arbejde.

ProvidedPower

Hvad kan vi tilbyde?

En hjemmeside der matcher dine behov

Vi programmerer enten din hjemmeside helt fra bunden, eller udvikler den i et populært CMS som WordPress. Vi tilbyder også at udvikle et tema til WordPress, så du får en hjemmeside præcis som du drømmer om. Uanset hvad du vælger, så udvikler vi en side som du nemt selv kan tilpasse som du har lyst til, og vi guider dig selvfølgelig igennem det hele.

Rådgivning - hele vejen igennem

Vi tilbyder rådgivning som er målrettet dig, og det gør vi altid. Det betyder at vi selvfølgelig hjælper dig igennem hele forløbet imens vi udvikler din side, men vi tilbyder også efterfølgende rådgivning hvis du skulle have spørgsmål eller komme i tvivl om noget. Vi tror på et langt samarbejde der holder.

Vi sørger for alt

Har du ikke lyst til at skulle tænke på webhotel, domæne, SSL certifikat, betalingsløsning, mailopsætning osv. Bare rolig, vi klarer det hele. Selvom du kun betaler et engangsbeløb, så sørger vi for du kommer trygt fra start. Du har selvfølgelig stadig fuld kontrol over din side. Det vil sige ingen abonnements betalinger. Du betaler en gang, også sørger vi for alt.

Har du lyst til en snak om hvordan vi kan hjælpe din forretning?

Udfyld formularen og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.