Har du en virksomhed med flere medarbejder der fx skal håndtere en del kunder hver? Bliver det nogle gange uoverskueligt for dine medarbejder? Så har du nok prøvet at finde en løsning på dette. Måske har du prøvet et gratis online system til virksomheder. Måske virkeder det perfekt for jer, men måske er der nogle ting som slet ikke passer til jeres virksomhed, eller nogle ting der mangler.

Et skræddersyet virksomhedssystem er et system som er bygget til jer, og kun til jer. Det kan lige præcis det i ønsker, og det er nemt at bygge ovenpå hvis i skulle få brug for dette. Et eksempel kunne være at i har en virksomhed med nogle medarbejder som håndtere 4-8 kunder hver. Det lyder måske ikke af meget, men det er det faktisk alligevel. Der kan meget nemt blive overset noget af medarbejderne, og det kan faktisk koste jer omsætning. Derfor er det godt at have et system, hvor administrator nemt kan tilføje kunder, flytte kunder mellem medarbejdere, og slette kunder. Systemet skal måske også kunne se hvor mange opgaver hver medarbejder har, og hvor mange opgaver kunden har til jer hver måned. På den måde kan du se at der fx er en kunde som normalt giver jer 5 opgaver om måneden, måske kun giver jer 1 eller 2 den ene måned. Så kan i tage kontakt til kunden, eller medarbejderen som arbejder med kunden og finde ud af om der er opstået et problem.

Det kan alt sammen lyde meget indviklet, men heltigvis kan systemet jo fuldstændig tilpasses til jeres virksomhed, og til jeres behov.

Skal alle virksomheder så have et skræddersyet system? Det er der faktisk ikke noget svar på. Selvfølgelig er der virksomheder som ikke har brug for det, men der er også nogle som måske kunne øge deres omsætning på denne måde.

Uanset hvad, kan i altid få en uforpligtende snak hos os. Vi fortæller gerne om hvad vi kan tilbyde jeres forretning, og hvordan det kan hjælpe jer.